Data Sciencе

Кариерен ментор

Дали сте подготвени да започнете кариера во Data Analytics и Data Science, но не сте сигурни каде да започнете? Нашиот бесплатен кариерен ментор ќе ви помогне да го направите првиот чекор!

Data Analytics & Data Science

Кариерен ментор

Дали сте подготвени да започнете кариера во Data Analytics и Data Science, но не сте сигурни каде да започнете? Нашиот бесплатен кариерен ментор ќе ви помогне да го направите првиот чекор!

Зошто кариерен ментор?

Да се направи следниот чекор во постоечката или во нова кариера не е едноставна одлука.

Некогаш ги имате сите информации, но не ви се јасни придобивките за да можете да донесете одлука.

Во друг случај, можеби не ви е сосема јасно која алатка/програма треба да ја совладате следно за да напредувате.

Доколку сте личност која работи со податоци или сакате да се насочите кон полето на Data Analytics и Data Science, но не сте сосема сигурни како да го направите тоа, нашиот кариерен ментор ќе ви помогне да ја донесете вистинската одлука за градење на кариера и надградба на знаење.

Како функционира процесот на консултација?

Во формуларот потребно е да ги оставите вашите податоци, образование и познавање на програмски јазици или други видови на алатки.

Посочете ни за што конкретно ви е потребен совет – дали би сакале да се доквалификувате, преквалификувате, во која насока/област сакате да ја градите кариерата (колку подетално ни посочите за што ви е потребен совет, толку подобра анализа можеме да направиме за вас).

По поднесувањето на пријавата, вашите информации се разгледуваат и анализираат и одговорен од Академијата ве контактира за состанок, на кој се разговара за кариерно насочување и напредок.

Консултацијата е бесплатна.
Со овој пристап, Data Masters Academy им помага на сите кои сакаат да изградат кариера во полето на Data Analytics/Data Science, но не се сигурни кои следни чекори да ги преземат.

Со пријавувањето за бесплатна консултација, ги добивате сите потребни инфомации кои ќе ви помогнат за забрзување на процесот на кариерна промена!

Персонализирана насока од искусни професионалци

Вовед во програмите за основна и напредна анализа на податоци

Сите информации за дата позициите пренесени од искусни консултанти

Контактирајте нè доколку:

Секојдневно работите со податоци и ви е потребна доквалификација за автоматизирана обработка на истите.

Имате стартни познавања со работа и обработка на податоци и сакате да се преквалификувате.

Немате стартни познавања за работа и обработка на податоци и сакате да се преквалификувате.

ПРИЈАВА

Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира